Eseménynaptár
« < Augusztus 2019 > »
H K SZ CS P SZ V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Futó partnert keresek
Nincs esemény
Események
Nincs esemény
2019. augusztus 22., csütörtök

Menyhért és Mirjam napja van

Zseblámpás futás: mostantól hagyomány

Tegnap óta érzem igazán, hogy az egyesület önálló életre kelt. Egy hónapja tartottuk a második zseblámpás futásunkat. Az előkészítés tökéletes volt: időben meghirdettük, csoportesemény hoztunk létre a facebook-on, sajtóközleményt adtunk ki, az eseményt számos sajtóorgánum népszerűsítette. Még egy rádió interjú is készült a témában. A futás olyan jó hangulatú volt, hogy a végén népes tábor kezdeményezte, legyen ez rendszeres. Minden hónap első péntekén zseblámpás futás!

Rövid film a HUNRUN-tól

Eltelt négy hét, közeledett az október 1-i péntek. A megelőző napokban sokat agyaltam, hogy azért minden hónapban nem lehet akkora hírt csinálni a kezdeményezésünkből, mint szeptemberben. Ráadásul pesszimistává váltam azzal kapcsolatban, hogy havi rendszerességgel hány ember fog megjelenni a Közlekedési Múzeum előtti gyülekezőn. Aztán jött egy üzenet a Facebook-on: "Na mi lesz? Nem hirdeted meg???" Akkor már éreztem, az egyesület kezd felnőni, a tagok cselekedni akarnak. Ez már nem csak néhány lelkes aktivista, kezdünk valódi civil szervezetté válni. Olyan állampolgárok csoportjává, akik nem csak vágynak valamire, hanem tesznek is érte.

A futás ezúttal is nagyon hangulatosra sikeredett, még ha a létszám szerényebb is volt a korábbinál. Az azonban egyértelművé vált, hogy a városligeti zseblámpás futás mostantól nem csak gerilla marketing. Mostantól hagyomány!

Következő zseblámpás futás 2010. november 5-én pénteken 20.00-kor. Gyülekező a Közlekedési Múzeum főbejárata előtt.

 

 

Kell egy csapat - vagy több

"Szeptember 26-án, vasárnap a futóké lesz a főszerep Budapesten.
A mezőny hatalmas, közel tizenötezren húznak futócipőt ezen a napon."

Így indul a 25. SPAR Budapest Maraton bevezetője. Természetesen ebből a Ligetkör sem szeretne kimaradni. Néhányan már leadtuk a nevezést, de az utolsó pillanatban szeretnénk még egy csapatot is összehozni az Ekiden váltóra. Aki szívesen csatlakozna, forduljon Vincze Viktor tagtársunkhoz. Elérhető a Facebookon, de az egyesületi email is egy lehetséges út hozzá.

A találkozási pont ezúttal is legyen a Washington szobor, lassan mindenki megtanulja, hol is van ez :)

Minden indulónak sok sikert kívánok a vasárnapi versenyen!

 

Kinn vagyunk a XXV. Nemzetközi Félmaraton

 
BejelentkezésSzavazás
Ön támogatja, hogy bővítsék a közvilágítást a Városligetben?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés