Eseménynaptár
« < Augusztus 2019 > »
H K SZ CS P SZ V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Futó partnert keresek
Nincs esemény
Események
Nincs esemény
2019. augusztus 22., csütörtök

Menyhért és Mirjam napja van

K&H váltón jártunk

Jobb később, mint soha.  Június 13-án részt vettünk a K&H olimpiai maraton váltón. A csapat 3:41:23-mal a 94. helyet érte el a 348 célba érkező közül.

A teljesítmény nem lebecsülendő. Iszonyatos meleggel kellett megküzdenünk. Mindezt még nehezebbé tette, hogy az volt talán az év első igazi kánikulája, vagyis nem volt módunk korábban ehhez hozzászokni.

Természetesen jövőre is tervezzük a részvételt, az ideinél jobb eredménnyel, és akár több csapattal is ligetkörös színekben.

Elérhető a K&H váltón a Ligetkör csapatról készült fotók gyűjteménye: http://indafoto.hu/ligetkor/kh_valto_2010/slideshow/1/8667727-cfc92739


 

 

Első Városligeti Zseblámpás Futás

Gyors jelentés az első Városligeti Zseblámpás Futásról. Azt gondolom, a résztvevők nagyon jól érezték magukat. Nekem különösen tetszett, hogy gyerek korútól érettebbekig, teljesen kezdő futótól ultramaratonistáig sokfélék voltunk, mégis közösségként viselkedtünk. Zseblámpával, csoportosan futni a teljesen sötét városligeti utakon pedig tényleg jó móka! Lehet, hogy nem is hiányzik a közvilágítás?

zseblámpás futás a Városligetben

 

Annyira tetszett a dolog, hogy páran meg is beszéltük, legyen ebből rendszer. Ezentúl minden hónap utolsó csütörtökén tartunk egy közös, egyesületi zseblámpás kocogást. Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk. A hónap többi csütörtökén is szervezünk közös futást, de azokat már világosban, korábbi időpontban.

Emellett beszélgettünk arról is, hogy a K&H Olimpiai Váltón nevezünk Ligetkör csapattal. Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk.

A fotókat ezúton is köszönjük a futas.net-nek! A képgaléria megtekinthető a lenti linken:

http://www.futas.net/fotok/2010/varosliget-zseblampas-futas/varosliget-ligetkor-zseblampas-futas.html

 

Elindult a Ligetkör blog

Az elmúlt két hét mozgalmasra sikerült. Írtak rólunk a Futóblogon, a honlapunk látogatottsága a sokszorosára növekedett. A Facebook csoportunk létszáma előbb meghaladta az 50-et, időközben már a 200-hoz közelít. Többen is részt vettünk a Vivicittán, néhányan találkoztunk itt a déli órákban. Ezúton is elnézést kérek azoktól, akik nem találtak ránk. Az elnökség többször is összefutott egy rövid tanácskozásra - volt hogy a Ligetben szó szerint is. Meghirdettük az első Zseblámpás Futást a Városligetben, hogy ezzel is felhívjuk a figyelmet a közvilágítás hiányosságaira. És végül: elindult a blog!

Bízom benne, hogy ez segíti az ügyünket, és még több érdeklődőt tudunk megszólítani. Olvassátok és ajánljátok a blogot!

http://ligetkor.blog.hu/

 
BejelentkezésSzavazás
Ön támogatja, hogy bővítsék a közvilágítást a Városligetben?
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés